Naše společnost nabízí promyšlené systémy, díky kterým obdrží host vždy čerstvé a chutné jídlo, v hotelech, pohostinstvích, velkokuchyních a veřejném stravování. Bez ohledu na to, zda se jedná o skladování, porcování, údržování nebo regenorování či vydávání jídel, naše řešení uspokojí vaše potřeby.
Nerezová zařízení a díly pro gastronomii, nerezová zařízení a díly pro zdravotnictví
Kontaktní osoba | Ing. Radko Bukovský - vedoucí prodeje Dagmar Čalová - objednávky |
---|---|
Webová stránka | www.blanco.cz/cs/site/uvodni_strana.htm |
[email protected] | |
IČ | 60321296 |
DIČ | CZ60321296 |
Dle telefonické domluvy |
---|
Žáci naší školy mají dostatek příležitostí osvojit si klíčové kompetence, tzn. osvojit si některé důležité vědomosti, dovednosti, postoje a hodnoty a dokázat je využívat v osobním, občanském i profesním životě. Smyslem vzdělávání není předat žákům co největší objem dílčích poznatků, fakt a dat-
Absolventi jsou připraveni pro výkon jednoduchých prací v rámci dělnických povolání. V oborech naleznou uplatnění absolventi nižších ročníků škol základních, absolventi základních škol praktických, žáci se zdravotním postižením nebo zdravotním znevýhodněním. Složením závěrečné zkoušky žáci získávají střední vzdělávání s výučním listem. Ve všech činnostech je brán zřetel na úroveň dovedností jednotlivých žáků, zdravotní postižení či znevýhodnění. Ve výuce i hodnocení je kladen důraz na individuální přístup k nim. Těžiště přípravy pro jejich povolání je v odbornosti. Ve škole neprobíhá povinná výuka cizího jazyka.